KIDS

Je hoort vaak dat de kinderen de kerk van morgen zijn, maar dat is niet helemaal waar. Kinderen zijn de kerk van vandaag! Ons Kids Team staat klaar om je kinderen (0-12 jaar) te verwelkomen voor een leuk programma met liedjes, een verhaal en activiteiten in kleine groepen. Je kunt ze bij aankomst registreren. Ze krijgen een sticker met het logo van hun groep – zo lopen ze niet verloren -. Alle leeftijden gaan samen ‘worshippen’ waarna de lessen verder gaan in de respectievelijke leeftijdsgroepen.

YOUNG & FREE

Onze visie is om jongeren (13-18 jaar) te zien die gered, gezond, bevrijd, uitgerust, bekrachtigd en dienaars zijn.

CITY POINT

Als jongvolwassene in de “echte” wereld gedropt worden, kan best overweldigend zijn. School, werken, relaties, … een hoop verantwoordelijkheid komt op je af. Ons doel is om jou hierin samen met Jezus te laten groeien naar je volle potentieel. De jongevolwassenen-werking kreeg een geweldige naam: THE HOUSE en komt elke dinsdagavond samen ten huize van de jongevolwassenen-pastor voor PIZZA-NIGHT. Eén maal per maand houden ze een THE HOUSE SERVICE @ the river church.

SISTERHOOD

Speciaal voor de dames van THE RIVER CHURCH de SISTERHOOD. Onze dames zitten niet stil, ze organiseren de vrouwenconferentie BELLE, ladies only connectgroepen, ontbijt, en de jaarlijkse uitstap naar Londen voor Hillsong Colour en nog zoveel meer …

MEN

We komen als mannen samen om elkaar te bemoedigen in onze wandel met Jezus, om elkaar te inspireren over hoe impact te hebben op de werkvloer, in de sportclub, in onze families…

We trachten dit te bereiken door het organiseren van mannendagen, connectgroepen, mannenconferentie STRONG, Men’s Prayer momenten, enz.